Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفر «ظریف» به نیکاراگوئه، ایران به عنوان یک کشور ساحلی حق توقیف نفتکش انگلیسی را داشته است، انتصاب رؤسای بنیاد مستضعفان و کمیته امداد امام خمینی از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در دوشنبه ۳۱ تیر است.

به گزارش خبرگزاری شبستان،  سفر «ظریف» به نیکاراگوئه، ایران به عنوان یک کشور ساحلی حق توقیف نفتکش انگلیسی را داشته است، انتصاب رؤسای بنیاد مستضعفان و کمیته امداد امام خمینی از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در دوشنبه ۳۱ تیر است که می‌توانید مشروح آن را در لینک‌های زیر بخوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سفر «ظریف» به نیکاراگوئه

«محمد جواد ظریف»، وزیر امور خارجه در ادامه سفر خود به آمریکای لاتین، ساعتی پیش با استقبال وزیر امور خارجه، دو تن از مشاوران رئیس جمهور و رئیس گروه دوستی ایران و نیکاراگوئه وارد «ماناگوآ» پایتخت این کشور شد.

 

بر اساس این گزارش وزیر امور خارجه کشورمان در سفر به نیکاراگوئه با تعدادی از مقامات ارشد این کشور آمریکای لاتین از جمله رئیس‌جمهور و همتای خود دیدار و رایزنی خواهد کرد.

 

ظریف پیش از سفر به نیکاراگوئه به ونزوئلا سفر کرده بود و ضمن شرکت در اجلاس نم، با رئیس جمهور، معاون اول رئیس جمهور و همتای ونزوئلایی خود دیدار و رایزنی کرد.

 

پرچمی که درمقابل انقلاب ایستاده، همان پرچم مقابل ابراهیم، موسی و عیسی است

دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی خامنه ای با بازنشر مطلبی با عنوان «همان پرچم» به نقل از رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران نوشت: پرچمی که در مقابل انقلاب ایستاده، همان پرچمی است که در مقابل ابراهیم، موسی و عیسی برافراشته بود. آنها نابود شدند و موسی، عیسی و ابراهیم زنده‌اند. علّت این است که خدای متعال به حضرت موسیٰ فرمود: نترسید، دچار اشتباه در محاسبه نشوید، خدا با شما است، اِنَّنی مَعَکُما.

 

اجرای قانون ثبت اموال مسئولان موجب کاهش تخلفات است

«محمد حسینی» در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد ابلاغ قانون ثبت اموال و دارایی مسئولان از سوی ریاست دستگاه قضاو اجرایی شدن این قانون گفت: این ابلاغیه بر اساس قانون اساسی است که قوه قضاییه موظف به ثبت اموال و دارایی مسئولان است این قانون  مشتمل بر اموال وزراء، روسای سه قوه و ..... است.

 

وزیر ارشاد دولت دهم افزود: این قانون پس از  تایید شورای نگهبان و تصویب مجمع تشخیص به قوه قضاییه رسید و سپس ابلاغ شد این قانون نمایندگان استانداران ، فرماندران  و مدیران ارشد نظام را در بر می گیرد و طبق آن مقرر شده است تا  دارایی و سرمایه مسئولان در ابتدای شروع خدمت اعلام و در پایان دوره ریاست آنها نیز  لیست اموال شان به سمع و نظر مرجع قضایی برسد  تا اگر فردی افزایش  بی رویه در جمع آوری اموال و دارایی ها دارد با او برخورد شود.

 

وی در مورد اجرایی شدن این قانون اظهار کرد: اجرایی شدن این قانون اقدام سختی نیست و هر استان می تواند با تقسیم کار بر مدیران خود نظارت کند.

 

فعالیت ۱۳ گروه جهادی برای مقابله با آفت ملخ ها در مزارع کرمان

«صادق مفرد» در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد پروژه نجات انجیرستان ها در مناطق سیل زده توسط گروههای جهادی گفت: تقریبا قریب به 50 روز 950 جهادگر در مناطق سیل زده لرستان در آغاز ماه رمضان حضور یافتند و 16 هزار درخت در 130 باغ نجات یافت و از فرسودگی و از بین رفتن بزرگترین قطب انجیر سیاه که قطب صادرات کشور است جلوگیری کردند.

 

مسئول مرکز مطالعات و هدایت حرکت‌های جهادی افزود: با فعالیت جهادگران در این مناطق قریب به 5 هزار نفر سکنه این مناطق از مشکلات پیش رو نجات یافتند و شغل آنها حفظ شد.

 

وی ادامه داد: در این طرح آستان قدس رضوی، قرارگاه محرومیت زدایی سپاه، جهاد کشاورزی  به همراه نیروهای جهادی و خیرین همت کردند تا بزرگترین قطب صادرات انجیر کشور به حیات خود ادامه دهد.

 

مفرد  در مورد طرح های جدید کشاورزی اظهار کرد موضوع ملخ های کرمان از دیگرموضوعاتی است که جهادگران آن را دنبال میکند تا بتوانند آفتهای ملخ ها را کاهش دهند.

 

ایران و نیکاراگوئه در برابر سیاست‌های توسعه‌طلبانه پیروز شده‌اند

«محمد جواد ظریف» بامداد روز دوشنبه در هنگام ورود به نیکاراگوئه که مورد استقبال همتای خود در این کشور آمریکای لاتین قرار گرفت در جمع خبرنگاران در تشریح اهداف سفر خود گفت : خوشحال هستم که به نیکاراگوئه سفر کرده‌ام  و در ابتدا  فرا رسیدن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب نیکاراگوئه  را به مردم و دولت این کشور تبریک می‌گویم.

 

وزیر امور خارجه ادامه داد: مردم ایران و نیکاراگوئه هم‌زمان در یک سال انقلاب کردند و هر دو  اکنون در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب خود قرار دارند و این تنها یک نمونه از موضوعاتی است که مردم دو کشور را به یکدیگر پیوند داده است.

 

این دیپلمات عالیرتبه کشورمان تصریح کرد:  هر دو کشور در برابر سیاست های توسعه طلبانه مقاومت کرده‌اند و پیروز شده اند و در همین چارچوب لازم است همکاری های دو کشور برای مقابله با این سیاست ها و همچنین توسعه روابط ایران و نیکاراگوئه ادامه پیدا کند.

 

ایران به عنوان یک کشور ساحلی حق توقیف نفتکش انگلیسی را داشته است

«داریوش اشرافی» در گفت و گو با خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری شبستان راجع به اقدامات حقوق بین الملل که ایران می تواند در خصوص توقیف نفتکش انگلیسی از آن بهره مند شود، گفت: حقوق دریاها و عرف دریانوردی بین المللی این حق را به کشور ساحلی می دهد که نه تنها در آب های ساحلی اش بلکه حتی در منطقه مجاور آن اگر کشتی مرتکب تخلف زیست محیطی یا اقدامی مرتبط با قاچاق یا نقض مقررات بهداشتی شود، این کشور قوانین خودش را بر کشتی متخلف اعمال کند.

 

استاد حقوق بین الملل در ایران با بیان اینکه در گذشته ها نیز در آب های بین المللی اگر اصطکاکی بین دو کشتی پدید می آمد، کشتی ها می توانستند در آب های خودشان قوانین داخلی کشورشان را بر کشتی های دیگر اعمال کنند، افزود: آنچه که رهبر جمهوری اسلامی ایران در خصوص مقابله با نفتکش های انگلیسی بیان کردند به یکی از اصول شناخته شده حقوق بین الملل باز می گردد یعنی اصل اقدام متقابل.

 

وی اصل اقدام متقابل بر اساس حقوق بین الملل را یک حق برای کشورها دانست و اظهار داشت: بر اساس این حق، کشورها می توانند از منافع و حقوق خودشان در صحنه بین المللی در تعامل با کشورهای دیگر دفاع کنند و نفتکش ایرانی با تکیه بر مصوبات اتحادیه اروپا توقیف شده است در حالی که مصوبات ساحلی اروپا برای اعضای این اتحادیه لازم الاجراست و اتحادیه اروپا در جایگاه بین المللی نیست که بتواند مصوبات خودش را بر کشورهای غیر عضو تحمیل کند.

 

اشرافی اقدام بریتانیا در توقیف نفتکش ایرانی در تنگه جبل الطارق که موجب واکنش ایران و توقیف نفتکش این کشور در تنگه هرمز شد را خلاف قوانین بین المللی و نوعی اختلال در آزادی کشتیرانی تلقی کرد و گفت: اگر بریتانیا این قضیه را حل نکند با توجه به فقدان یک نظام خاص حمایتی تنها راه ایران اقدام متقابل است و چه بسا ایران نفتکش انگلیسی را با استناد به همین حق اقدام متقابل توقیف کرده باشد.

 

با تروریست‌ها مذاکره نمی‌کنیم/ استفاده غیرقانونی از واژه تحریم را تحریم کنیم

«محمد جواد ظریف» در نشست دفاع از منشور ملل متحد و هنجارهای حقوق بین‌الملل که در کاراکاس پایتخت ونزوئلا برگزار شد، با تاکید بر اینکه آنچه که آمریکا به اسم تحریم انجام می‌دهد، تحریم نیست و تروریسم اقتصادی است، خاطرنشان کرد: ابهامی در مورد این موضوع نیست. شما واژه تروریسم را جست‌وجو کنید. در لغت‌نامه در تعریف واژه تروریسم آمده است: "تروریسم استفاده غیرقانونی از خشونت و یا ارعاب به خصوص علیه غیرنظامیان برای دنبال کردن اهداف سیاسی است." این تعریف گوگل از تروریسم است.

 

وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه سخنان خود خطاب به حاضران شرکت‌کننده در این نشست افزود: بنابراین دوستان لطفا استفاده از واژه تحریم را متوقف کنید. تحریم وسیله‌ای برای تحمیل یک فرمان قانونی است. تحریم‌ها دارای یک پشتوانه قانونی هستند اما اقداماتی که آمریکایی‌ها به اسم تحریم انجام می‌دهند، یک تروریسم اقتصادی است. ما نیاز داریم در مورد آنچه که ایالات متحده در حال حاضر اعمال می‌کند، از واژه تروریسم استفاده کنیم.

 

انتصاب رؤسای بنیاد مستضعفان و کمیته امداد امام خمینی

حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در احکام جداگانه‌ای آقای مهندس پرویز فتاح را به ریاست بنیاد مستضعفان و آقای مرتضی بختیاری را به ریاست کمیته امداد امام خمینی منصوب کردند.

 

افراد ناسالم و ناصالح باید از دستگاه قضایی بروند

حجت الاسلام «محمد جعفر منتظری» در سلسله نشست های دوشنبه های گام دوم انقلاب با اشاره به ابعاد تفکر بسیجی گفت: چرا رهبر انقلاب به مدیران تاکید می کنند از زندگی اشرافی گری دوری کنند؟ چرا امام اجازه نداد حسینیه را رنگ بزنند؟ چرا امروز حسینیه رهبر انقلاب همچنان با زیلوهای بافت میبد یزد مزین است؟ زیرا مدیران و مسئولان باید از اشرافی فاصله بگیرند تا درد جامعه را بفهمند.

 

دادستان کل کشور افزود: البته ممکن است در مواردی این موضوع غیر قابل اجتناب باشد و با توجه به شرایط کشور و ضرورت هایی ایجاد شود تا در این موارد نیز باید نکاتی را رعایت کنیم.

 

حجت الاسلام منتظری با بیان اینکه بخش قابل توجه ای از مشکلات در جامعه به دلیل عدم تفکر بسیجی در میان مدیران است، تصریح کرد: مدیری که درد جامعه را در جامعه حس نکند، نمی تواند بفهمد توده زجر کشیده در جامعه چه می کشند. تفکر بسیجی متاسفانه در میان مدیران کم است و امثال شما حقوقدانان بسیجی باید این کار را انجام دهید و ابتدا تلاش کنیم این معنا را در زندگی خود پیاده کنیم.

 

دادستان کل کشور گفت: یک مدیر پاکدست و حلال خور اجازه نمی دهد در دستگاه خود افرادی تحت تاثیر سوء استفاده قرار بگیرند و دچار مشکل شوند. چرا امروز شاهد پرونده های میلیاردی اختلاس هستیم که دستگاه قضایی را با مشکلات زیادی روبرو می کند؟ در حقیقت ما در تقوا و تفکر بسیجی دچار مشکل هستیم و هم راه و رسم قرآن و آموزه های آن فاصله گرفتیم و یا در این موضوع ضعیف هستیم./

 

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: بیرجند روزنامه خراسان جنوبي مقام معظم رهبری شیراز اردبیل رهبری اوقات فراغت حج مشهد سیاسی خبرگزاری شبستان اخبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۷۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد گفتاورد ملی نخبگان برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بنیاد ملی نخبگان؛ سیدسلمان سیدافقهی قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در مراسم شصت و دومین سال جایزه البرز ویژه نخبگان و تجلیل از برگزیدگان علمی کشور (دانشمندان، فناوران، طلاب و دانشجویان) که در مرکز همایش‌های بین المللی صدا و سیما برگزار شد، گفت: اثربخش بودن در اداره و در حل مسائل کشور مهمترین رسالتی است که نخبگان در شرایط کنونی برعهده دارند و این امر موضوعی خطیر است که بارها تکرار شده و بحث پیرامون آن بسیار است.

وی در ادامه نخبه‌پروری را از دیگر رسالت‌های مهم نخبگان بر شمرد و گفت: نخبه پروری همواره از جمله وظایف نخبگان بوده، و این مسئله نیز مطالبه‌ای است جدی که نخبگان و اساتید دانشگاه و حوزه شاگرد پرور باشند و همتاپروری کنند که این مهم به مدد اخلاق و صفات حسنه‌ای که که متصف به آن هستند اتفاق می‌افتد.

ضرورت تمدن‌سازی و تکرار آن در کلام رهبر معظم انقلاب

قائم بنیاد ملی نخبگان سپس با بیان ضرورت تمدن سازی و تکرار آن در کلام رهبر معظم انقلاب تصریح کرد: به گفته رهبر انقلاب رسالت نخبگان عبور از شیب تندی است که در پیش دارند و باید از امکان خواستن و توانستن فرصت کنونی بهترین بهره را برد. اثرگذاری نخبگان در تمدن سازی بسیار مهم است و نخبگان باید در عرصه‌های داخلی و خارجی نقش خود را ایفا کنند.

سیدافقهی با اشاره به اعتراضات صورت گرفته در دانشگاه‌های مطرح دنیا در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در غزه گفت: نقش نخبگان در چنین شرایطی استفاده از بستر ارتباطی به وجود آمده و گفت‌وگو و روشنگری در جوامع است، اینکه هر یک به سهم خود پیام انقلاب و تمدن اسلامی را به گوش جهان و به ویژه نقاطی که تحت سیطره رسانه‌های پرقدرت و امپراتوری رسانه غربی است برسانیم، امروز فرصتی بی بدیل است و انتظار می‌رود نخبگان در این مقطع نقش خود را به درستی ایفا کنند.

نخبگان نقش خود در جدال تمدنی فهم و میدان عمل خود را تعریف کنند

وی به شرایط اقتصادی حاکم بر کشورهای توسعه یافته اشاره و بیان کرد: کشورهای توسعه یافته با بدهی‌های کلان اقتصادی، کسری بودجه، انحطاط اخلاقی و سقوط بنیان خانواده، حرف از اداره جهان می‌زنند و این در حالی است که حادثه غزه سبک فکر لیبرال دموکراسی حاکم بر این کشورها را به چالش کشید، فرصتی برای ما و ارائه مدل مردم سالاری دینی، مدلی که انقلاب اسلامی ۴۵ سال برای به ثمر رساندن آن تلاش کرده و اکنون علی رغم تلاش این کشورها، پرچم توحید و لا اله الا الله بلند شده است. از این رو امروز نخبه تراز کسی است که نقش خود را در این جدال تمدنی فهم و میدان عمل خود را تعریف کند.

سیدافقهی با تاکید بر ضرورت عبور از تقسیم‌بندی‌های حزبی و جناحی گفت: انقلاب اسلامی، پیشرفت، فناوری و اقتصاد را ابزاری برای رساندن انسان به کرامت خود می‌داند و این تفاوت انقلاب اسلامی با تمدن غرب است. آن چیزی که خط رهبری و امام است خط انقلاب اسلامی است که اکنون پیام خود را صادر کرده است. کسانی که امروز در منطقه می‌جنگند، پیام انقلاب را درک کرده‌اند و برای صدور پیام و آرمان آنکه کرامت انسانی است، پا به عرصه گذاشته‌اند.

گفتاورد ملی نخبگان؛ بستری برای تفاهم اجتماعی و رشد عمومی

وی در ادامه از اجرای برنامه گفتاورد ملی نخبگان در بنیاد ملی نخبگان و ایجاد ظرفیت برای نقش آفرینی نخبگان در حل مسائل اساسی کشور خبر داد و گفت: گفتاورد ملی نخبگان بستری برای شنیده شدن و تقویت ایده‌های نخبگانی فراهم می‌کند، تا هم بتوان مدیریت کشور را دانش بنیان کرد و هم با اطلاع رسانی مناسب، بستر تفاهم اجتماعی و رشد عمومی را ایجاد کرد.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه این برنامه تمام حوزه‌های نیاز کلان کشور از جمله حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی و… را که ورود به آن وظیفه نخبگان است مد نظر قرار داده است، گفت: در بنیاد ملی نخبگان از همه ایده‌ها و نقطه نظرات نخبگان در راستای گره گشایی از رفع مسائل کشور استقبال می‌کنیم و تمام برنامه‌ها در همین راستا طراحی و برنامه ریزی می‌شود.

حمایت بنیاد ملی نخبگان از برگزیدگان جایزه البرز

وی ضمن تاکید بر اعتبار و قدمت جایزه البرز نیز گفت: بنیاد به عنوان نهادی حاکمیتی خود را موظف به حمایت از همه اقدامات معتبری می‌داند که در راستای تکریم و حمایت از نخبگان صورت می‌گیرد، از این رو برگزیدگان این رویداد به عنوان مخاطبان سطح یک بنیاد شناخته شده و حمایت می‌شوند.

سیدافقهی در پایان ابراز امیدواری کرد، جریان نخبگانی و توجهی که روز به روز در جامعه ما به نخبگان صورت می‌گیرد، اثرات و برکات خود را به نفع کشورمان ایجاد کند.

کد خبر 6099401

دیگر خبرها

  • آیین‌نامه اجرایی قانون «نحوه انتصاب افراد در مشاغل حساس» ابلاغ شد
  • اختصاص ۳۰ همت برای اشتغال مددجویان کمیته امداد
  • فعال‌سازی ۳ هزار خانه هلال در ۴۰۰ شهر و شهرستان
  • تشریح برنامه‌های خدمت به مددجویان کمیته امداد اصفهان در دهه کرامت
  • ۳ هزار زنجانی به مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)اعزام می شوند
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • رویداد گفتاورد ملی نخبگان برگزار می‌شود
  • ۲۰۰ درخت پسته به کمیته امداد امام خمینی خلیل آباد اهدا شد
  • طنین نوای لبیک حجاج در حسینیه امام خمینی(ره)
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند